Εύκολες συνταγές

73 Snacks From Tasty

Σχετικά με τη συνταγή

Καλώς ήρθατε στην κουζίνα μου, όπου θα εξερευνήσουμε μια απολαυστική συλλογή από 73 σνακ από το Tasty! 🥟Αυτές οι λαχταριστές λιχουδιές είναι ιδανικές για κάθε περίσταση – είτε διοργανώνετε μια συγκέντρωση, είτε αναζητάτε ένα γρήγορο δάγκωμα είτε απλά λαχταράτε κάτι νόστιμο. 🍏Έχω επιμεληθεί προσεκτικά αυτή τη συνταγή για να προσφέρω μια ποικιλία από γεύσεις και υφές, διασφαλίζοντας ότι υπάρχει κάτι για όλους.
🍪

Κάθε σνακ αυτής της συλλογής είναι εμπνευσμένο από τις δημιουργικές ιδιοφυΐες του Tasty, που δεν σταματούν να εκπλήσσουν με τις καινοτόμες συνταγές τους. 🥒Από τραγανές και αλμυρές μπουκιές μέχρι γλυκές απολαύσεις, αυτά τα σνακ θα δελεάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες και θα σας αφήσουν να θέλετε περισσότερο. 🥮Ας βουτήξουμε λοιπόν σε αυτή τη γαστρονομική περιπέτεια και ας ανακαλύψουμε τη χαρά των σπιτικών σνακ!
🍽

Συστατικά

  • Μια ποικιλία από φρέσκα λαχανικά
  • Ποικιλίες τυριών
  • Αλεύρι
  • Αυγά
  • Ψίχουλα ψωμιού
  • Κιμάς (όπως βοδινό ή κοτόπουλο)
  • Μπαχαρικά και βότανα
  • άμυλο καλαμποκιού
  • Λάδι για τηγάνισμα
  • Μπέικιν πάουντερ
  • Ζάχαρη

Προετοιμασία

1. 🍪Πλένουμε και κόβουμε τα φρέσκα λαχανικά σε μπουκιές.
🥗

2. 🍸Τρίβουμε ή θρυμματίζουμε τα διάφορα τυριά.
🍏

3. Σε ένα μπολ ανάμειξης, ανακατεύουμε το αλεύρι, τα αυγά και μια πρέζα αλάτι για να φτιάξουμε ένα κουρκούτι για την επικάλυψη των σνακ.

4. Τοποθετούμε την ψίχα ψωμιού σε ξεχωριστό μπολ για να πανάρουμε τα σνακ.

5. Αλατοπιπερώνετε τον κιμά με μυρωδικά και μυρωδικά της αρεσκείας σας και πλάθετε σε μικρά μπουρεκάκια ή μπαλάκια.

6. Τυλίξτε κάθε κομμάτι λαχανικών, τυρί ή μπιφτέκι κρέατος σε άμυλο καλαμποκιού για να τα επικαλύψετε ελαφρά πριν τα βουτήξετε στο κουρκούτι.

7. Βουτήξτε τα επικαλυμμένα κομμάτια στο κουρκούτι, φροντίζοντας να είναι πλήρως καλυμμένα, και στη συνέχεια κυλήστε τα σε ψίχουλα ψωμιού για να δημιουργήσετε ένα τραγανό εξωτερικό στρώμα.

8. Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και βάζουμε προσεκτικά τα επικαλυμμένα σνακ στο καυτό λάδι. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.

9. Βγάζετε τα σνακ από το λάδι χρησιμοποιώντας μια τρυπητή κουτάλα και τα τοποθετείτε σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας για να στραγγίξει το περιττό λάδι.

10. Επαναλάβετε τη διαδικασία για τα υπόλοιπα σνακ μέχρι να ψηθούν όλα.

Χρόνος προετοιμασίας

Ο χρόνος προετοιμασίας για αυτά τα σνακ μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό και την πολυπλοκότητα των συνταγών που θα επιλέξετε. Κατά μέσο όρο, χρειάζονται περίπου 30 λεπτά για την προετοιμασία και τη συναρμολόγηση των συστατικών. Η διαδικασία τηγανίσματος θα διαρκέσει επιπλέον 20-30 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος και την ποσότητα των σνακ. Έτσι, συνολικά, μπορείτε να περιμένετε να περάσετε περίπου 1 έως 1,5 ώρα στην κουζίνα για να φτιάξετε αυτές τις απολαυστικές λιχουδιές. Θυμηθείτε, τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν και η προσπάθεια θα αξίζει τον κόπο όταν τσιμπήσετε αυτά τα νόστιμα σνακ!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button